Toegangscontrole

 Toegangscontrolesysteem

Alle bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben bezittingen en eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijke toebrengen van schade. Toegangscontrole gaat tegenwoordig veel verder dan alleen fysieke beveiliging.

Door de vele technische toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos bij toegangscontrolesystemen. Toch denken veel mensen dat een controlesysteem dezelfde functie heeft als een inbraaksysteem. Tussen deze twee zit wel degelijk een verschil. Een toegangscontrole biedt meer mogelijkheden zoals gezichtsherkenning en vingerprintdetectie om je aan of af te melden. Het meest toegepaste systeem is met een druppel of tag als vervanger van de sleutel. Bij verlies van een sleutel zult u altijd alle sloten moeten vervangen. Bij het verlies van een druppel of tag, kan dit verwijderd worden uit het systeem. Dit scheelt u erg veel geld en het probleem wordt sneller opgelost.

Risicoprofiel

Bij een toegangscontrolesysteem wordt er altijd gekeken naar een risicoprofiel van een object. Afstemming van de specifieke wensen van de toegangsbeheerder in combinatie met de maatregelen van de inbraakbeveiligingssysteem zorgt voor een optimale controle. Op deze manier heeft u inzicht in de beveiliging van uw huis of bedrijf. Metriek stelt samen met u een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en de zwakke plekken binnen uw huis of bedrijf beschermt. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Waar wilt u een offerte voor aanvragen
 Brandbeveiliging Inbraakbeveiliging Toegangscontrole Camerabewaking