Projecten

Metriek bestaat sinds het jaar 2000 en we hebben al vele klanten mogen voorzien van beveiligingstechniek, brandmelding, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole en camerasystemen. Metriek wordt ook gevraagd voor domotica, intercom- en poorttechniek. Hieronder kunt u informatie vinden over klanten die we in het verleden hebben geholpen.

Nationaal Opera & Ballet Amsterdam

In opdracht van Löwik heeft Metriek het NOB Gebouw in Amsterdam voorzien van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. De branddetectie helpt een brand tijdig te signaleren of zelfs te voorkomen.

Galvano – Hengelo

Bij het bedrijf Galvano Hengelo B.V. heeft Metriek een vijftal disciplines geïnstalleerd die de controle en beveiliging verscherpen. Brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties, maar ook de inbraakalarmsysteem en de toegangscontrole en camerasystemen.

A’dam Toren

Metriek heeft voor een opdrachtgever de A’dam Toren voorzien van brand en ontruimingsinstallatie. Op deze manier weten gasten direct waar ze naartoe moeten als er brand uitbreekt. Het beschermt niet alleen de bezoekers van de A’dam Toren, maar ook de medewerkers.

Douane Schiphol

Bij dit bedrijf is toegangscontrole misschien wel het meest belangrijke om een veilige situatie te garanderen. Metriek heeft de Douane Schiphol voorzien van toegangscontrole zodat het ook hier een stukje veiliger wordt. Dit geeft iedereen een veilig gevoel.

Naardereiland

Op het Naardereiland is door een projectontwikkelaar een bouwlocatie gerealiseerd waarop door EVE architecten diverse woningen zijn ontwikkeld en verkocht. Metriek heeft voor een opdrachtgever in 15 woningen een inbraakalarm installatie aangebracht met voor iedere installatie een aangepaste wens of klasse indeling

Mts Stamsnijder – Enter

Voor een melkveehouder in Enter heeft Metriek een camerasysteem geleverd en gemonteerd.

In de nok van de stal is een bestuurbare camera aangebracht. In het kalverhok zijn een tweetal camera’s aangebracht ter observatie van de drachtige koeien. Ook zijn er bij diverse melkrobots, camera’s gemonteerd om ook hier op afstand alles in de gaten te houden.

De Weitzelpoort

In opdracht van De Weitzelpoort heeft Metriek 18 camera’s gemonteerd. Het brandstofstation in Vriezeveen is nu volledig voorzien van een uitgebreid camerasysteem zodat ze overal toezicht op kunnen houden.