Inbraakbeveiliging

 Inbraakbeveiliging

Veiligheid is in onze maatschappij een groot goed, waar we zuinig op zijn. Inbraak leidt tot vele miljarden euro’s aan schade, maar is voor velen óók een traumatische ervaring. Daarom treffen huiseigenaren, bedrijven en de overheid veel maatregelen om zich te beschermen tegen inbraak. Veiligheid kan je verhogen door technische maatregelen te treffen, zoals goed hang- en sluitwerk of inbraak alarmapparatuur. Maar veiligheid hebt u in zekere mate zelf in de hand door de beveiliging organisatorisch goed te regelen, waardevolle spullen minder in het zicht laten liggen of buiten de klimattributen te verwijderen.

Regelgeving rondom inbraak

De regelgeving rond inbraakpreventie en inbraakbeveiliging is sterk in beweging. Zo stellen verzekeraars nieuwe richtlijnen op en verschijnt de politie, mede dankzij veel loze alarmering, pas als er daadwerkelijk kan worden aangetoond dat er een inbraak is. Naast inbraakpreventie hebben veel bedrijven en organisaties maatregelen genomen op het gebied van inbraakbeveiliging.

Metriek maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnieken en heeft jarenlange ervaring in het vakgebied van beveiligingstechniek. Metriek geeft advies en is leverancier en installateur van oplossingen voor inbraakpreventie en beveiliging. Daarbij gaan wij uit van een totaaloplossing, een beveiligingsplatform waarmee u de controle heeft over alle veiligheidsaspecten voor uw bedrijf of instelling. Naast de deskundige installatie verzorgen wij de aansluiting en het contract bij de meldkamer. Wilt u meer weten over onze systemen voor inbraakbeveiliging en toegangscontrole? Neemt u dan contact op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Waar wilt u een offerte voor aanvragen
 Brandbeveiliging Inbraakbeveiliging Toegangscontrole Camerabewaking