Camerabewaking

 Camerabewaking

Camerabewaking heeft een bewezen grote preventieve werking. Camera’s houden ongewenste gasten op afstand en anders worden hun bezigheden haarscherp gefilmd. U kunt altijd live meekijken wat er gebeurt op uw terrein. Bekijk achteraf de opnames terug voor bijvoorbeeld bewijsmateriaal. De camera’s die geadviseerd zijn voor herkenningsbeelden zijn kwalitatief perfect om over te dragen aan de politie of justitie. Maar ook de camera’s die qua prestatie minder goed zijn, zijn zeker van een hoge kwaliteit. Alleen al het hebben van camerabeelden is vaak genoeg voor het afleggen van een bekentenis.

Het grote voordeel van videobewaking is dat de beelden automatisch worden opgeslagen op een recorder. U kunt dus altijd zien wat er is gebeurd. De beelden kunnen ook op uw eigen computer opgeslagen worden of op de server van uw provider. Bovendien kunt u altijd de video opnames bekijken via het internet. Zo kunt u altijd en overal alles in de gaten houden.

24/7 beveiliging

Vooral voor bedrijven is het van belang om camerabewaking aan te schaffen. Het biedt niet alleen beveiliging voor uw spullen, maar ook voor uw werknemers. Metriek biedt een zeer uitgebreid pakket op het gebied van camerabeveiliging. De camera’s bieden niet alleen beveiliging, maar ook identificatie, herkenning, observatie en registratie.

Voor ieder budget is er een mogelijkheid op het gebied van camerabewaking. In verband met de privacy zijn er regels verbonden aan het opnemen van beelden, hier adviseren we u graag over. Metriek biedt een deskundig advies op maat en vindt altijd een oplossing die bij u past. Er is dus altijd een systeem wat past bij uw wensen en bij uw financiële situatie. Voor een eerlijk en goed advies staan wij garant.

Offerte aanvragen

Waar wilt u een offerte voor aanvragen
 Brandbeveiliging Inbraakbeveiliging Toegangscontrole Camerabewaking